Καλώς ήρθατε!!!

Η Αγία Τριάδα είναι ένα πανέμορφο, πετρόκτιστο χωριό ανάμεσα στα έλατα, τις καστανιές και τα πλατάνια. Έχει υψόμετρο 770 μ., βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του επιβλητικού Βελουχιού και απέχει 30 χλμ. από την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι και 14 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καρπενησίου.
Στο κέντρο του χωριού στεγάζεται ο ξενώνας μας “4 Εποχές”, σε δημοτικό κτίριο, δείγμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της περιοχής.

Κατόπιν κυβερνητικής εντολής, ο Ξενώνας 4 εποχές θα παραμείνει κλειστός έως 30/4/2020 μέχρι νεωτέρων οδηγιών. Όπως δημοσιεύθηκε στο Αριθμ. 18152 ΦΕΚ B’ 857/14.03.2020, αποφασίζεται: «Η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας. Ως προς τα ήδη λειτουργούντα κατά τη δημοσίευση της παρούσας τουριστικά κατλύματα του προηγούμενου εδαφίου, η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020 και διαρκεί έως και 30.4.2020».

Το χωριό διαθέτει 3 δημοτικούς χώρους στάθμευσης, οι 2 εκ των οποίων βρίσκονται σε απόσταση 150 μέτρων από τον Ξενώνα “4 Εποχές”.

Ο ξενώνας “4 Εποχές” αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε, όπως:
• Μικρούς ή μεγάλους περιπάτους στο δάσος.
• Βόλτες με ποδήλατο στα γύρω χωριά.
• Εκδρομή στο όμορφο, πετρόκτιστο χωριό των Δομιανών και επίσκεψη στο μοναστήρι, χτισμένο στη μνήμη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
• Επισκέψεις πολιτιστικών αξιοθέατων και τόπων ιστορικής και θρησκευτικής σημασίας για τον τόπο μας.
• Χειμερινά σπορ για μικρούς και μεγάλους στο χιονοδρομικό κέντρο του Βελουχιού.
• Πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, rafting, canyoning, καγιάκ, ιππασία κ.α. δηλώνοντας συμμετοχή στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Είμαστε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και προτάσεις.

Kαλή σας διαμονή!